Restaurante Nunti
NikoPalace Locatia in 48h
Restaurante nunti
 

Termeni si conditii

Accesul si utilizarea site-ului restaurantenunti.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati cu buna stiinta termenii si conditiile de utilizare.

1. Website-ul restaurantenunti.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului care contribuie (prin intermediul contului creat) cu informatii pe restaurantenunti.ro. Restaurantenunti.ropoate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Restaurantenunti.ronu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

2. Folosirea portalului restaurantenunti.ro

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. Restaurantenunti.roeste o colectie de date despre restaurantele, hotelurile si pensiunile din Romania cat si o parte dintre prestatorii de servicii dedicate nuntilor (fotografi, cameramani, DJ, agentii de organizare etc.).

Pentru ca restaurantenunti.rosa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
- website-ul se va utiliza doar pentru informarea publicului prin intermediul informatiilor relevante domeniului de activitate a prestatorului de servicii. - nu se pot copia sau distribui informatiile de pe restaurantenunti.ro(text, fotografii, videoclipuri, sau orice alte materiale) fara a obtine in prealabil acordul scris si trimis prin e-mail de la administratorul restaurantenunti.ro. - nu aveti dreptul de a modifica sau degrada nici o parte a restaurantenunti.ro, in afara de partile unde aveti legal si prestabilit acces, prin intermediul contului de utilizator. - nu se pot publica pe restaurantenunti.roinformatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, fotografii, etc).
Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente din cadrul restaurantenunti.ro, trebuie sa va creati un cont de utilizator. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs.
Restaurantenunti.ronu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului si a informatiilor afisate (indiferent de natura lor) prin intermediul acestuia. Utilizatorul contului este singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.
In calitate de utilizator sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii site-ului restaurantenunti.ro.

3. Drepturile proprietatii intelectuale

Ca vizitator continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica restaurantenunti.ro. 4. Publicarea de informatii de catre utilizator si de catre restaurantenunti.ro

Restaurantenunti.ropermite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale (text, fotografii, materiale video), precum si gazduirea lor. Restaurantenunti.ronu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.
Veti fi singurul raspunzator de materialele postate prin intermediul contului de utilizator. Ca utilizator al contului sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu afisati texte sau fotografii obscene, pornografice, amenintatoare, instigatoare la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau a rasei, materiale care sa violeze vreo lege. Restaurantenunti.rova inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vreun avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului. Restaurantenunti.roare dreptul de a verifica periodic si poate decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.
Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre restaurantenunti.rotoate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, redistribuirea sau realizarea de materiale derivate. Restaurantenunti.ronu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative. Toate informatiile furnizate de utilizatori pot fi utilizate de catre restaurantenunti.ro. Restaurantenunti.ropoate folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare.Restaurantenunti.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru informatiile publicate in conturile de partener ale clientilor. Clientii pot accesa si folosi serviciile www.restaurantenunti.ro / www.restaurantenunti.roin mod individual, cu ajutorul unui username si a unei parole. Raspunderea pentru aceste conturi o poarta in intregime proprietarii acestora. www.restaurantenunti.ro / www.restaurantenunti.ronu isi asuma responsabilitatea pentru nicio incalcare a legii dreptului de autor, a legii marcilor sau a drepturilor proprietatii intelectuale sau personale care se pot produce in conturile de partener ale clientilor.


 
 
© 2009 - 2015 ANPC
Disclaimer   Termeni si conditii   Politica GDPR
By Brand Web Design
 

Iti gasim locatia in 48h!

Judet:
* va rugam sa selectati judetul unde doriti sa organizati nunta
Nume:
* va rugam sa treceti numele complet (ex: POPESCU ION)
Email:
* adresa de email valida (ex: nume@domeniu.ro)
Telefon:
* va rugam sa specificati numarul de telefon (ex: 0332-100.100)
Data nuntii:
Numar de persoane:
sub 50 50 - 80 80 - 120 100 - 150
150 - 200 200 - 300 peste 300    
Comentarii:
* va rugam sa specificati alte cerinte/specificatii suplimentare
Cod validare: CAPTCHA image
* va rugam sa introduceti codul din imagine
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.restaurantenunti.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.restaurantenunti.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate

* Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale. Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 3.235.120.150
MENIU
Cauti un restaurant pentru nunta?
Noi iti gasim locatia in 48 ore
banner_frontal_RN_Niko_Palace_ian_2019.jpg bannerfrontalrn_feb2019.jpg
Restaurante din termeni-si-conditii