Home    -    Restaurante nunti Bucuresti    -    Blog    -    Cauta Restaurant
Reastaurant

Restaurant Agora Bucuresti

Reastaurant
Restaurant
Restaurant Restaurant
Restaurant
Restaurant

Pentru grecii antici ‘agora’ reprezenta piata publica in care se adunau cu scopul de a lua decizii importante privind viata cetatii, de aceea va invitam si noi in Agora contemporana  daca sunteti in pragul unui eveniment major din viata dumnevoastra cum ar fi nunta sau botezul.

Ne gasiti intr-o zona linistita a capitalei, in apropierea Parcului Copilului, avand un salon de 100 locuri in interior dotat cu internet wireless si alte facilitati, dar si o terasa potrivita ca loc de intalnire pe timpul verii.

Meniurile oferite sunt pregatite de bucatari cu experienta respectand cele mai inalte standarde de calitate.  

Galerie foto


Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora
Agora

Variante de meniu


 

 

MENIU NUNTA VARIANTA  1 – incepand de la 25 euro/PERSOANA

 1. GUSTARE RECE:

-       Rulou sunca praga cu cruditati sau hrean  – 40 grame

-       Vinete pe pat de rosie – 50 grame

-       Evantai muschi file afumat sau pastrama – 30 grame

-       Pasta de branza cu marar pe ardei gras – 60 grame

-       Chiftelute in susan (4 bucati) – 60 grame

-       Cascaval natur  – 40 grame

-       Salam de Sibiu – 20 grame

-       Salata de cruditati cu piept de pui – 80 grame

-       Castravete verde, masline – 50 grame

2.       File de pangasius cu sos meuniere si buchetiera de legume sote – 200/200 grame

3. Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta (4 bucati) si ardei iute

4. Gratar campenesc: Muschi de porc impanat, piept de pui gratar, carnaciori speciali  – 250 grame cu garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor – 250 grame

5.       Salata de varza alba

6. Paine sau chifle

7. Cafea – nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana( bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana. Orice meniu poate fi personalizat in functie de solicitarile clientului.

 

 

 

 

MENIU NUNTA VARIANTA 2 – incepand de la 35 euro/PERSOANA

 1. GUSTARE RECE:

-       Rulou de prosciutto cu cruditati – 40 grame

-       Vinete pe pat de rosie – 50 grame

-       Rulada cu somon afumat – 30 grame

-       Pasta de branza cu marar pe ardei gras – 60 grame

-       Pastrama din piept de rata – 30 grame

-       Mozzarella cu rosie cherry – 50 grame

-       Salam de Sibiu – 20 grame

-       Salata de cruditati cu piept de pui – 80 grame

-       Castravete verde, masline – 50 grame

2. File de salau sau somon cu sos meuniere si buchetiera de legume sote – 200/200 grame

3. Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta (4 bucati) si ardei iute

4.       Mixed grill: Muschiulet de porc si piept de curcan gratar – 250 grame cu garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor – 250 grame

5.       Salata de varza alba

6.       Paine sau chifle

7.       Cafea – nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana( bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana. Orica meniu poate fi personalizat in functie de solicitare.

 

 

MENIU NUNTA VARIANTA 3 – incepand de la 45 euro/PERSOANA

 1. GUSTARE RECE:

-       Tartine cu icre de stiuca sau rulou somon

-       Frigarui mozzarella cu struguri sau prosciuto mellone

-       Muschiulet umplut cu selectie de fructe confiate

-       Pate de casa pe kivi sau foie gras ananas

-       Oua prepelita cu icre de Manchiuria sau icre negre

-       Clatite cu piept de rate

-       Salata de cruditati pe portocala

-       Rosii cherry

-       Terina din piept de pui cu legume

-       Chiftelute de pui cu seminte

-       Masline

         2. GUSTARE CALDA formata din:

-       Ciuperci umplute cu mozzarella

-       Ficatei in bacon

-       Creier pane

-       Bulete de cascaval

-       Piept de pui in bacon

-       Dovlecel umplut cu sunca si cascaval

  3. PESTE: Duo de somon si salau cu sos Calipso si orez primavera

4.      FRIPTURA:

a. Pulpe pui umplute si muschi impanat

b. Piept de rata cu miere de albine pe pat de portocala si muschi de vita cu sos Gorgonzola

c. Friptura de miel la tava sau cotlet de berbecut cu piept de curcan la gratar

5. GARNITURA:

a. cartofi cu rozmarin si orez cu legume

b. cartofi taranesti si rizotto

c. cartofi natur cu buchetiera de legume

6.       SALATA: asortata, de varza sau muraturi

7.       Paine sau chifle

8.       Cafea – nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana( bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana.

Orica meniu poate fi personalizat in functie de solicitare.


 

MENIU BOTEZ VARIANTA  1 incepand de la – 16 euro/PERS duminica

 1. GUSTARE RECE:

-       Rulou sunca Praga cu cruditati – 40 grame

-       Vinete pe pat de rosie – 50 grame

-       Muschi file afumat sau pastrama – 30 grame

-       Pasta de branza cu marar pe ardei gras – 60 grame

-       Frigarui de cascaval cu rosii cherry – 80 grame

-       Cascaval natur – 40 grame

-       Salam de Sibiu – 20 grame

-       Salata de cruditati cu piept de pui – 80 grame

-       Castravete verde, masline – 50 grame

2a.     File de pangasius cu sos meuniere si buchetiera de legume sote – 200/200 grame SAU

2b.     Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta (4 bucati) si ardei iute

3.       Gratar campenesc (muschi de porc impanat, piept de pui gratar, carnaciori speciali) – 250 grame cu garniture de cartofi cu rozmarin la cuptor  – 250 grame

4. Salata de varza alba

5. Paine sau chifle

6. Cafea nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana (bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana.

 

 

 

 

MENIU BOTEZ VARIANTA 2 – incepand de la 27 euro/PERS

1.GUSTARE RECE:

- Buchetiera icre si icre Manciuria  – 30/10 grame

- Rulou de prosciutto cu cruditati – 40 grame

- Vinete pe pat de rosie – 50 grame

- Rulada cu somon afumat – 30 grame

- Branzeturi alese, cascavaluri fine, struguri si prune uscate – 100 grame

- Pastrama din piept de rata – 30 grame

- Mozzarella cu rosie cherry – 50 grame

- Salam de Sibiu – 20 grame

- Salata de cruditati cu piept de pui – 80 grame

- Castravete verde, masline – 50 grame

2a.     File de somon cu sos de sampanie si buchetiera de legume sote / capere si brocoli – 200/200/10/50 grame  SAU

2b.     Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta (4 bucati) si ardei iute

3.       Mixed grill: Muschiulet de porc si piept de curcan gratar – 250 grame cu garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor – 250 grame

4. Salata de varza alba

5. Paine sau chifle

6. Cafea – nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana (bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana.

 


Oferte speciale



Oferte speciale




Tintasului 27, sector1, Bucuresti
Persoana de contact: Rotaru George
0722.304.431
Viziteaza http://www.agorarestaurant.ro
Contacteaza pe e-mail

Recomanda aceasta locatie:

Iti gasim locatia in 48h!

Judet:
* va rugam sa selectati judetul unde doriti sa organizati nunta
Nume:
* va rugam sa treceti numele complet (ex: POPESCU ION)
Email:
* adresa de email valida (ex: nume@domeniu.ro)
Telefon:
* va rugam sa specificati numarul de telefon (ex: 0332-100.100)
Data nuntii:
Numar de persoane:
sub 50 50 - 80 80 - 120 100 - 150
150 - 200 200 - 300 peste 300    
Comentarii:
* va rugam sa specificati alte cerinte/specificatii suplimentare
Cod validare: CAPTCHA image
* va rugam sa introduceti codul din imagine
* Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale. Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 34.228.143.13
MENIU
Cauti un restaurant pentru nunta?
Noi iti gasim locatia in 48 ore
Afiseaza restaurante dupa judet
Restaurant Agora
Prezentare restaurant

Pentru grecii antici ‘agora’ reprezenta piata publica in care se adunau cu scopul de a lua decizii importante privind viata cetatii, de aceea va invitam si noi in Agora contemporana  daca sunteti in pragul unui eveniment major din viata dumnevoastra cum ar fi nunta sau botezul.

Ne gasiti intr-o zona linistita a capitalei, in apropierea Parcului Copilului, avand un salon de 100 locuri in interior dotat cu internet wireless si alte facilitati, dar si o terasa potrivita ca loc de intalnire pe timpul verii.

Meniurile oferite sunt pregatite de bucatari cu experienta respectand cele mai inalte standarde de calitate.  

Galerie foto
Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora Agora
Variante de meniu

 

 

MENIU NUNTA VARIANTA  1 – incepand de la 25 euro/PERSOANA

 1. GUSTARE RECE:

-       Rulou sunca praga cu cruditati sau hrean  – 40 grame

-       Vinete pe pat de rosie – 50 grame

-       Evantai muschi file afumat sau pastrama – 30 grame

-       Pasta de branza cu marar pe ardei gras – 60 grame

-       Chiftelute in susan (4 bucati) – 60 grame

-       Cascaval natur  – 40 grame

-       Salam de Sibiu – 20 grame

-       Salata de cruditati cu piept de pui – 80 grame

-       Castravete verde, masline – 50 grame

2.       File de pangasius cu sos meuniere si buchetiera de legume sote – 200/200 grame

3. Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta (4 bucati) si ardei iute

4. Gratar campenesc: Muschi de porc impanat, piept de pui gratar, carnaciori speciali  – 250 grame cu garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor – 250 grame

5.       Salata de varza alba

6. Paine sau chifle

7. Cafea – nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana( bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana. Orice meniu poate fi personalizat in functie de solicitarile clientului.

 

 

 

 

MENIU NUNTA VARIANTA 2 – incepand de la 35 euro/PERSOANA

 1. GUSTARE RECE:

-       Rulou de prosciutto cu cruditati – 40 grame

-       Vinete pe pat de rosie – 50 grame

-       Rulada cu somon afumat – 30 grame

-       Pasta de branza cu marar pe ardei gras – 60 grame

-       Pastrama din piept de rata – 30 grame

-       Mozzarella cu rosie cherry – 50 grame

-       Salam de Sibiu – 20 grame

-       Salata de cruditati cu piept de pui – 80 grame

-       Castravete verde, masline – 50 grame

2. File de salau sau somon cu sos meuniere si buchetiera de legume sote – 200/200 grame

3. Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta (4 bucati) si ardei iute

4.       Mixed grill: Muschiulet de porc si piept de curcan gratar – 250 grame cu garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor – 250 grame

5.       Salata de varza alba

6.       Paine sau chifle

7.       Cafea – nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana( bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana. Orica meniu poate fi personalizat in functie de solicitare.

 

 

MENIU NUNTA VARIANTA 3 – incepand de la 45 euro/PERSOANA

 1. GUSTARE RECE:

-       Tartine cu icre de stiuca sau rulou somon

-       Frigarui mozzarella cu struguri sau prosciuto mellone

-       Muschiulet umplut cu selectie de fructe confiate

-       Pate de casa pe kivi sau foie gras ananas

-       Oua prepelita cu icre de Manchiuria sau icre negre

-       Clatite cu piept de rate

-       Salata de cruditati pe portocala

-       Rosii cherry

-       Terina din piept de pui cu legume

-       Chiftelute de pui cu seminte

-       Masline

         2. GUSTARE CALDA formata din:

-       Ciuperci umplute cu mozzarella

-       Ficatei in bacon

-       Creier pane

-       Bulete de cascaval

-       Piept de pui in bacon

-       Dovlecel umplut cu sunca si cascaval

  3. PESTE: Duo de somon si salau cu sos Calipso si orez primavera

4.      FRIPTURA:

a. Pulpe pui umplute si muschi impanat

b. Piept de rata cu miere de albine pe pat de portocala si muschi de vita cu sos Gorgonzola

c. Friptura de miel la tava sau cotlet de berbecut cu piept de curcan la gratar

5. GARNITURA:

a. cartofi cu rozmarin si orez cu legume

b. cartofi taranesti si rizotto

c. cartofi natur cu buchetiera de legume

6.       SALATA: asortata, de varza sau muraturi

7.       Paine sau chifle

8.       Cafea – nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana( bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana.

Orica meniu poate fi personalizat in functie de solicitare.


 

MENIU BOTEZ VARIANTA  1 incepand de la – 16 euro/PERS duminica

 1. GUSTARE RECE:

-       Rulou sunca Praga cu cruditati – 40 grame

-       Vinete pe pat de rosie – 50 grame

-       Muschi file afumat sau pastrama – 30 grame

-       Pasta de branza cu marar pe ardei gras – 60 grame

-       Frigarui de cascaval cu rosii cherry – 80 grame

-       Cascaval natur – 40 grame

-       Salam de Sibiu – 20 grame

-       Salata de cruditati cu piept de pui – 80 grame

-       Castravete verde, masline – 50 grame

2a.     File de pangasius cu sos meuniere si buchetiera de legume sote – 200/200 grame SAU

2b.     Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta (4 bucati) si ardei iute

3.       Gratar campenesc (muschi de porc impanat, piept de pui gratar, carnaciori speciali) – 250 grame cu garniture de cartofi cu rozmarin la cuptor  – 250 grame

4. Salata de varza alba

5. Paine sau chifle

6. Cafea nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana (bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana.

 

 

 

 

MENIU BOTEZ VARIANTA 2 – incepand de la 27 euro/PERS

1.GUSTARE RECE:

- Buchetiera icre si icre Manciuria  – 30/10 grame

- Rulou de prosciutto cu cruditati – 40 grame

- Vinete pe pat de rosie – 50 grame

- Rulada cu somon afumat – 30 grame

- Branzeturi alese, cascavaluri fine, struguri si prune uscate – 100 grame

- Pastrama din piept de rata – 30 grame

- Mozzarella cu rosie cherry – 50 grame

- Salam de Sibiu – 20 grame

- Salata de cruditati cu piept de pui – 80 grame

- Castravete verde, masline – 50 grame

2a.     File de somon cu sos de sampanie si buchetiera de legume sote / capere si brocoli – 200/200/10/50 grame  SAU

2b.     Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta (4 bucati) si ardei iute

3.       Mixed grill: Muschiulet de porc si piept de curcan gratar – 250 grame cu garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor – 250 grame

4. Salata de varza alba

5. Paine sau chifle

6. Cafea – nelimitat

Optional: pachet de bauturi open bar : trei feluri whisky, campari, gin,vodca, vin  la carafe, apa minerala si plata, racoritoare din gama Pepsi Cola/ Coca Cola = 50 lei/persoana (bauturile aperitiv se servesc la pahar) sau cu vin Jidvei la sticla 60 lei/ persoana.

 


Oferte speciale


CONTACT
0722.304.431
contact@agorarestaurant.ro
http://www.agorarestaurant.ro