Restaurante Nunti
Targ de Nunti 2015
Restaurante nunti
 

Meniul de nunta perfect pentru vara

Meniul de nunta perfect pentru vara

Mi-e cald! Nu pot sa mananc mai nimic. Cu totii trecem prin asta, asa ca sa nu te surprinda daca o sa auzi asta chiar si de la invitatii tai la nunta. Intr-adevar conceperea unui meniu de nunta de vara poate fi o adevarata provocare, motiv pentru care ti-am pregatit cateva sugestii de preparate ideale pentru meniul unei nunti dintr-o zi torida de vara.
Regula principala este  sa alegeti mancaruri usoare, reci si racoritoare, pentru a va asigura ca invitatii vostri vor fi multumiti.
Pentru aperitivele de vara alegeti legume la gratar stropite cu ulei de masline si lamaie, combinati cat mai multe feluri de branzeturi, chiar si din cele ce merg la gratar. Sunt potriviti si ardeii kapia umpluti cu branza, ciupercile marinate, tartinele cu somon si crema de branza si bineinteles salate gustoase, de orice fel, dupa cum va este pofta.
La gustarile calde de vara nu vei da gres daca vei alege peste (pastrav, biban de mare, dorada) sau midii. Bucatarul de la restaurant va poate face mai multe sugestii de servire.
Vara este sezon de gratar si nu uitam asta nici la nunta. Nu trebuie sa lipseasca din meniul unei nunti de vara mix grill-ul din diverse tipuri de carne, pe care le puteti combina, dupa bunul plac, cu marinate clasice sau exotice. Puteti alege pui, vita, porc, fructe de mare.
Este pacat sa nu profitati si de legumele proaspete de sezon care merg de minune pe gratar. Vinetele, dovleceii, ardeiul gras sunt doar cateva idei. Si o portie de broccoli la abur, stropit cu lamaie, poate fi o garnitura perfecta pentru gratar.

Bauturi
Vinul alb, rece, servit sprit, merge de minune cu un meniu de nunta de vara. Ar fi perfect si un dozator de bere asezat pe terasa restaurantului.
Montarea unui lemonade bar este o idee perfecta, limonada cu gheata este un remediu perfect pentru a tine in frau caldura unei zile toride de vara. Doamnele vor aprecia din plin efortul vostru.
De asemenea, puteti oferi cafea cu gheata. Iar pentru momentul servirii tortului puteti taia un tort clasic, mai mic, dar in loc sa impartiti felii de tort, invitati-va oaspetii pe terasa,  unde veti monta o vitrina de inghetata, de unde isi vor putea alege cupe in aromele preferate.


inapoi la Articole
 
 
© 2009 - 2015 ANPC
Disclaimer   Termeni si conditii
By Brand Web Design
 

Iti gasim locatia in 48h!

Judet:
* va rugam sa selectati judetul unde doriti sa organizati nunta
Nume:
* va rugam sa treceti numele complet (ex: POPESCU ION)
Email:
* adresa de email valida (ex: nume@domeniu.ro)
Telefon:
* va rugam sa specificati numarul de telefon (ex: 0332-100.100)
Data nuntii:
Numar de persoane:
sub 50 50 - 80 80 - 120 100 - 150
150 - 200 200 - 300 peste 300    
Comentarii:
* va rugam sa specificati alte cerinte/specificatii suplimentare
Cod validare: CAPTCHA image
* va rugam sa introduceti codul din imagine
* Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale. Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 54.81.108.205
** Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.restaurantenunti.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.restaurantenunti.ro si colaboratorii nostri.
MENIU
Cauti un restaurant pentru nunta?
Noi iti gasim locatia in 48 ore
banner_like_facebook_restaurantenunti.jpg
Afiseaza restaurante dupa judet
Meniul de nunta perfect pentru vara

Mi-e cald! Nu pot sa mananc mai nimic. Cu totii trecem prin asta, asa ca sa nu te surprinda daca o sa auzi asta chiar si de la invitatii tai la nunta. Intr-adevar conceperea unui meniu de nunta de vara poate fi o adevarata provocare, motiv pentru care ti-am pregatit cateva sugestii de preparate ideale pentru meniul unei nunti dintr-o zi torida de vara.
Regula principala este  sa alegeti mancaruri usoare, reci si racoritoare, pentru a va asigura ca invitatii vostri vor fi multumiti.
Pentru aperitivele de vara alegeti legume la gratar stropite cu ulei de masline si lamaie, combinati cat mai multe feluri de branzeturi, chiar si din cele ce merg la gratar. Sunt potriviti si ardeii kapia umpluti cu branza, ciupercile marinate, tartinele cu somon si crema de branza si bineinteles salate gustoase, de orice fel, dupa cum va este pofta.
La gustarile calde de vara nu vei da gres daca vei alege peste (pastrav, biban de mare, dorada) sau midii. Bucatarul de la restaurant va poate face mai multe sugestii de servire.
Vara este sezon de gratar si nu uitam asta nici la nunta. Nu trebuie sa lipseasca din meniul unei nunti de vara mix grill-ul din diverse tipuri de carne, pe care le puteti combina, dupa bunul plac, cu marinate clasice sau exotice. Puteti alege pui, vita, porc, fructe de mare.
Este pacat sa nu profitati si de legumele proaspete de sezon care merg de minune pe gratar. Vinetele, dovleceii, ardeiul gras sunt doar cateva idei. Si o portie de broccoli la abur, stropit cu lamaie, poate fi o garnitura perfecta pentru gratar.

Bauturi
Vinul alb, rece, servit sprit, merge de minune cu un meniu de nunta de vara. Ar fi perfect si un dozator de bere asezat pe terasa restaurantului.
Montarea unui lemonade bar este o idee perfecta, limonada cu gheata este un remediu perfect pentru a tine in frau caldura unei zile toride de vara. Doamnele vor aprecia din plin efortul vostru.
De asemenea, puteti oferi cafea cu gheata. Iar pentru momentul servirii tortului puteti taia un tort clasic, mai mic, dar in loc sa impartiti felii de tort, invitati-va oaspetii pe terasa,  unde veti monta o vitrina de inghetata, de unde isi vor putea alege cupe in aromele preferate.