Restaurante Nunti
Facebook Like
Restaurante nunti
 

Meniul de nunta – ponturi utile pentru viitorii miri

Meniul de nunta – ponturi utile pentru viitorii miri

Meniul de nunta este unul dintre cele mai importante aspecte pentru reusita petrecerii. In functie de locatie, tipul restaurantului, meniul de nunta poate fi mai scump sau mai ieftin. Bineinteles ca atunci cand rezervati o sala pentru nunta, un criteriu important este cel al costului meniului. In functie de bugetul de nunta, veti putea alege un restaurant de trei, patru sau de cinci stele.

 
Recomandarea noastra este ca atunci cand semnati un contract cu locatia, sa discutati cat mai multe aspecte legate de meniu: ce servicii sunt incluse in costul meniului, ce puteti aduce voi din alta parte (bautura, prajiturile, tortul, etc...). Nu uitati sa intrebati de plata serviciilor conexe (plata chelnerilor, a personalului care gateste sau a unor produse care nu sunt incluse in meniu).
 
Si daca tot vorbeam de cheltuieli suplimentare, dorim sa va atragem atentia asupra unui alt aspect. De regula, in momentul in care veti rezerva localul, va trebui sa platiti un avans. Sfatul nostru este sa intrebati daca acest avans va fi scazut la final din factura totala sau este o suma in plus pe care nu o veti mai recupera.
In ce consta meniul de nunta?
 
Un aspect important in alegerea meniului de nunta este sezonul in care are loc evenimentul. Mai exact, daca este vara puteti opta pentru mai multa bere, bauturi racoritoare si deserturi reci precum inghetata. In cazul in care nunta are loc in lunile friguroase alegeti bauturile alcoolice tari si mancarurile calde.
 
Un meniu traditional de nunta este format din: 
 
- gustare rece
- gustare calda
- preparat de trecere
- preparat de baza
 
- cafea;
- desert;
- bauturi alcoolice tari (Whisky, Gin, Vodka, Cognac);
- bauturi alcoolice slabe (vin, bere);
- bauturi racoritoare (apa minerala, sucuri acidulate, sucuri naturale);
 
Daca va place sa fiti foarte atenti la detalii, mai avem un pont pentru voi. Cand veti finaliza lista de invitati, ar fi bine sa vedeti daca printre ei sunt persoane cu regim vegetarian sau persoane alergice la anumite ingrediente folosite la prepararea mancarurilor. Este o munca in plus, insa grija pentru fiecare invitat in parte ii va face sa se simta importanti si cu siguranta efortul vostru va fi apreciat.


inapoi la Articole
 
 
© 2009 - 2015 ANPC
Disclaimer   Termeni si conditii   Politica GDPR
By Brand Web Design
 

Iti gasim locatia in 48h!

Judet:
* va rugam sa selectati judetul unde doriti sa organizati nunta
Nume:
* va rugam sa treceti numele complet (ex: POPESCU ION)
Email:
* adresa de email valida (ex: nume@domeniu.ro)
Telefon:
* va rugam sa specificati numarul de telefon (ex: 0332-100.100)
Data nuntii:
Numar de persoane:
sub 50 50 - 80 80 - 120 100 - 150
150 - 200 200 - 300 peste 300    
Comentarii:
* va rugam sa specificati alte cerinte/specificatii suplimentare
Cod validare: CAPTCHA image
* va rugam sa introduceti codul din imagine
Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.restaurantenunti.ro si a partenerilor nostri. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.restaurantenunti.ro si partenerilor nostri. Pentru mai multe informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate

* Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale. Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 35.172.201.102
MENIU
Cauti un restaurant pentru nunta?
Noi iti gasim locatia in 48 ore
banner_like_facebook_restaurantenunti.jpg
Afiseaza restaurante dupa judet
Meniul de nunta – ponturi utile pentru viitorii miri

Meniul de nunta este unul dintre cele mai importante aspecte pentru reusita petrecerii. In functie de locatie, tipul restaurantului, meniul de nunta poate fi mai scump sau mai ieftin. Bineinteles ca atunci cand rezervati o sala pentru nunta, un criteriu important este cel al costului meniului. In functie de bugetul de nunta, veti putea alege un restaurant de trei, patru sau de cinci stele.

 
Recomandarea noastra este ca atunci cand semnati un contract cu locatia, sa discutati cat mai multe aspecte legate de meniu: ce servicii sunt incluse in costul meniului, ce puteti aduce voi din alta parte (bautura, prajiturile, tortul, etc...). Nu uitati sa intrebati de plata serviciilor conexe (plata chelnerilor, a personalului care gateste sau a unor produse care nu sunt incluse in meniu).
 
Si daca tot vorbeam de cheltuieli suplimentare, dorim sa va atragem atentia asupra unui alt aspect. De regula, in momentul in care veti rezerva localul, va trebui sa platiti un avans. Sfatul nostru este sa intrebati daca acest avans va fi scazut la final din factura totala sau este o suma in plus pe care nu o veti mai recupera.
In ce consta meniul de nunta?
 
Un aspect important in alegerea meniului de nunta este sezonul in care are loc evenimentul. Mai exact, daca este vara puteti opta pentru mai multa bere, bauturi racoritoare si deserturi reci precum inghetata. In cazul in care nunta are loc in lunile friguroase alegeti bauturile alcoolice tari si mancarurile calde.
 
Un meniu traditional de nunta este format din: 
 
- gustare rece
- gustare calda
- preparat de trecere
- preparat de baza
 
- cafea;
- desert;
- bauturi alcoolice tari (Whisky, Gin, Vodka, Cognac);
- bauturi alcoolice slabe (vin, bere);
- bauturi racoritoare (apa minerala, sucuri acidulate, sucuri naturale);
 
Daca va place sa fiti foarte atenti la detalii, mai avem un pont pentru voi. Cand veti finaliza lista de invitati, ar fi bine sa vedeti daca printre ei sunt persoane cu regim vegetarian sau persoane alergice la anumite ingrediente folosite la prepararea mancarurilor. Este o munca in plus, insa grija pentru fiecare invitat in parte ii va face sa se simta importanti si cu siguranta efortul vostru va fi apreciat.