Restaurante Nunti
Targ de Nunti 2015 Ana Hotels Facebook Restaurante nunti
Restaurante nunti
 
Restaurante pentru Nunti Restaurante pentru Nunti Restaurante pentru Nunti Restaurante pentru Nunti Restaurante pentru Nunti

Mireasa in stil EMPIRE

Mireasa in stil EMPIRE

Talia Empire – o linie ce demarca talia pornind de sub bust – a fost facuta cunoscuta de catre Josephine, sotia lui Napoleon Bonaparte, care, în timpul cât sotul ei a fost împarat, începând cu anul 1804, a favorizat impunerea stilului “clasic” grecesc si a facut sa revina în voga rochiile stil toga, pe care le purtau persoanele pictate pe vasele provenind din perioada respectiva.

Creatorii de rochii de mireasa, inspirati parca de acele vremuri, propun designuri în forme sculpturale, imitând geometria coloanelor, drapaje, împaturiri. Simplitatea cautata, pretioasa a acestor rochii presupune însa, în acelasi timp, o tehnologie avansata a croiului.

Rochia tip Empire are talia ridicata, gen baby doll, imediat sub sâni, iar fusta este fluida si cade drept, nu foarte larga, dar lejera, nemarcând talia în niciun fel. Foarte rar aceasta se largeste usor în partea inferioara, formând o litera A, însa de cele mai mult ori aceasta este dreapta.

Iata o croiala pentru care nu ai nevoie de o silueta perfecta ca sa arati foarte bine. Daca ai soldurile mari si sânii mici, rochia Empire este ideala pentru tine si îti poate pune în valoare bustul. În plus, taietura sa evazata îti va ascunde foarte bine soldurile, iar daca natura nu te-a înzestrat cu picioare lungi, aceasta rochie va da iluzia de alungire a siluetei.
De asemenea, decolteul poate fi evidentiat aplicând dantela sau un sirag de perle. Daca ai umeri frumosi, scoate-i în evidenta purtând un model cu bretele fine.

Desi acest model de rochie este preferat de foarte multe femei datorita faptului ca avantajeaza aproape orice tip de silueta, ascunde imperfectiunile si pune în valoare partile cele mai senzuale ale corpului: umerii si gâtul, modelul nu este foarte recomandat mireselor plinute sau mici de statura. De asemenea, datorita stilului de baby doll, aceasta este preferata mireselor gravide, ascunzând o sarcina în faza incipienta si nu numai, cu succes.

Pentru ziua nuntii, alege o rochie de mireasa stil Empire si vei fi o adevarata „zeita contemporana”.


inapoi la Articole
 
 
© 2009 - 2010 Restaurante Nunti Restaurante Nunti Bucuresti     ANPC
Disclaimer   Termeni si conditii
By Brand Web Design
 
Mireasa in stil EMPIRE, Meniu nunta, Mireasa in stil EMPIRE, meniu nunta, restaurante, nunti, restaurant pentru nunta

Iti gasim locatia in 48h!

Judet:
* va rugam sa selectati judetul unde doriti sa organizati nunta
Nume:
* va rugam sa treceti numele complet (ex: POPESCU ION)
Email:
* adresa de email valida (ex: nume@domeniu.ro)
Telefon:
* va rugam sa specificati numarul de telefon (ex: 0332-100.100)
Data nuntii:
Numar de persoane:
sub 50 50 - 80 80 - 120 100 - 150
150 - 200 200 - 300 peste 300    
Comentarii:
* va rugam sa specificati alte cerinte/specificatii suplimentare
Cod validare: CAPTCHA image
* va rugam sa introduceti codul din imagine
* Va rugam sa nu abuzati de acest serviciu si sa trimiteti doar cereri corecte si reale. Activitatea dvs. este monitorizata - IP: 54.167.143.63
** Prin completarea acestui formular, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a www.restaurantenunti.ro. De asemenenea, sunteti de acord sa primiti informatii si oferte promotionale, prin telefon sau e-mail de la www.restaurantenunti.ro si colaboratorii nostri.
Feedback